ROCA Nederland
Argentijnse Topwijnen

Over de bodega ROCA SA

De wijnen van het Alfredo Roca label zijn kwaliteitswijnen die met veel zorg en kundigheid door de bodega Roca worden geproduceerd. De bodega Roca  is een familiebedrijf gevestigd in Argentinië met een lange historie in het maken van wijn.

Don Alfredo Roca is nu nog de eigenaar van de bodega. Zijn zoon Alejandro is een bekend vinoloog in Argentinië en leidt samen met de andere familieleden het hele bedrijf. De Roca bodega produceert wijnen op biologische basis zonder het gebruik van pesticiden. De bodega Roca produceert verschillende soorten wijn, onder eigen labels. Wij van San Rafael Wijnen importeren deze kwaliteitswijnen naar Noord Europa waaronder ook Nederland. Het meest bekende label is de Alfredo Roca label, waarin naast de bekende wijnen zoals Chardonnay, Malbec, Cabernet Sauvignon en Merlot ook de wat specialere wijnen worden aangeboden zoals Pinot Noir, Syrah en Sauvignon Blanc. Deze wijnen zijn slechts beperkt op voorraad. Mocht u geinteresseerd zijn in een van deze wijnen, neemt u dan contact met ons op via de tab San Rafael Wijnen bovenaan deze pagina of ga naar onze webshop.

Naast het Alfredo Roca label word er ook jaarlijks een Familia Reserva label gehanteerd voor wijnen die kwalitatief echt het neusje van de zalm zijn. Deze wijnen worden speciaal gemaakt voor de echte wijnliefhebbers. De bodega Roca produceert daarnaast ook het label Classico waarin twee prachtige blend wijnen zijn opgenomen die al lange tijd door de bodega wordt geproduceerd.

Bekijk ons volledige assortiment van wijnen in onze Online Webshop!